Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus9g5.9kcal0.1g1.4g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä10g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell18g20kcal4.2g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g69kcal9.2g5.6g1.2g0.8g
Valittu annoskoko64g35kcal4.6g2.8g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal2.3g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.2g4.4g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084