Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow9g6.6kcal1.6g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g4.7g9kcal1g0g0.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g6.3g11kcal0.5g0.3g0.8g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g62kcal6.6g2g3g1.2g
Valittu annoskoko65g31kcal3.3g1g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal1.7g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g48kcal5.1g1.6g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652