Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%18g48kcal3g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g181kcal6.8g5.2g14.6g1.6g
Valittu annoskoko64g91kcal3.4g2.6g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g45kcal1.7g1.3g3.7g0.4g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650