Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g28g7kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado14g2.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g5.3g15kcal1.7g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g99kcal9.8g4.4g4.8g2g
Valittu annoskoko65g49kcal4.9g2.2g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal2.5g1.1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g76kcal7.6g3.4g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763