Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Suklaa tumma 11g58kcal0.4g6g3.5g0.6g
Sokeri 20g81kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g9g28kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Cashewpähkinä 4.7g27kcal0.9g0.9g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g553kcal8.6g63.2g29.4g4g
Valittu annoskoko65g276kcal4.3g31.6g14.7g2g
Annoskoko puolitettuna32g138kcal2.2g15.8g7.4g1g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49g22.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276