KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g15g58kcal12g1g0.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 5.4g17kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g5g28kcal1.1g1g2.5g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.2g10kcal0.9g0.2g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Hiiva, 50g2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g309kcal32.6g10.8g15.2g3.2g
Valittu annoskoko65g154kcal16.3g5.4g7.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna32g77kcal8.2g2.7g3.8g0.8g
Arvot/100g100g239kcal25.3g8.4g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533