Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 19g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g3.7g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g144kcal4.6g18.8g4.8g2.6g
Valittu annoskoko64g72kcal2.3g9.4g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal1.2g4.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g112kcal3.6g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807