Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 39g17kcal3.9g0.2g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta10g27kcal1.5g0g2.4g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.1g24kcal1g0.3g2.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g254kcal13.2g1.4g22.2g0g
Valittu annoskoko65g127kcal6.6g0.7g11.1g0g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal3.3g0.4g5.6g0g
Arvot/100g100g197kcal10.2g1.1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761