Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)28g35kcal5.3g1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g143kcal12.2g5.6g8g0.6g
Valittu annoskoko64g71kcal6.1g2.8g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g36kcal3.1g1.4g2g0.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.3g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787