Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow3.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g11g18kcal0.9g0.4g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g252kcal12.2g13g17g1.4g
Valittu annoskoko64g126kcal6.1g6.5g8.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g63kcal3.1g3.3g4.3g0.4g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.1g13.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564