Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss26g7kcal0.2g1.3g0.1g0.8g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g13g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g8.3g13kcal1.3g0.1g0.7g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g64kcal3.4g7.2g1.8g1.8g
Valittu annoskoko65g32kcal1.7g3.6g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal0.9g1.8g0.5g0.5g
Arvot/100g100g50kcal2.6g5.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822