Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale6.6g21kcal0.8g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suolasienet (rouskuja)10g2kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g122kcal3.2g6g9.6g1.4g
Valittu annoskoko65g61kcal1.6g3g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal0.8g1.5g2.4g0.4g
Arvot/100g100g95kcal2.5g4.7g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943