Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow2.6g10kcal0.4g1.8g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa19g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.5kcal0.5g0.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g2.7g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Broilerijauheliha, annos 100g11g12kcal2.5g0g1.1g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g79kcal8.2g8.4g3g0.8g
Valittu annoskoko64g40kcal4.1g4.2g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g20kcal2.1g2.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g62kcal6.4g6.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057