Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 7.9g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g3.5g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Piparjuuri, annos 10g4.4g1.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g60kcal1g6.8g2.6g2g
Valittu annoskoko65g30kcal0.5g3.4g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna32g15kcal0.3g1.7g0.7g0.5g
Arvot/100g100g46kcal0.8g5.3g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767