Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Liivatelehti, gelatiini1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g31g50kcal1.5g5g2.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g153kcal11.6g13.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko65g76kcal5.8g6.9g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal2.9g3.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9g10.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816