Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 47g78kcal7.9g0g5.2g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)4.1g11kcal1.2g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g223kcal19.2g1.2g15.8g0.6g
Valittu annoskoko65g112kcal9.6g0.6g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g56kcal4.8g0.3g4g0.2g
Arvot/100g100g172kcal14.8g0.9g12.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765