Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g16g13kcal0.4g0.6g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g4.4g13kcal0.4g2.1g0.4g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4.7g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7.8g6.2kcal0.3g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g184kcal15.2g7.8g10g1.4g
Valittu annoskoko65g92kcal7.6g3.9g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g46kcal3.8g2g2.5g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.7g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557