Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g19g69kcal0.8g5.8g4.7g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g269kcal11.4g12.8g18.6g1.4g
Valittu annoskoko65g135kcal5.7g6.4g9.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g67kcal2.9g3.2g4.7g0.4g
Arvot/100g100g208kcal8.8g9.9g14.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415