Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)45g50kcal10.4g0g0.9g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g10g29kcal1.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g183kcal25.2g0.6g9g0g
Valittu annoskoko65g92kcal12.6g0.3g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna32g46kcal6.3g0.2g2.3g0g
Arvot/100g100g141kcal19.5g0.5g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129