Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell18g19kcal4g0g0.4g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g14g51kcal2g8.3g1g1.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g16g28kcal1.9g3.7g0.3g2.1g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)10g17kcal0.2g0.3g1.7g0.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g7g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g247kcal16.8g27.6g7g8g
Valittu annoskoko65g124kcal8.4g13.8g3.5g4g
Annoskoko puolitettuna32g62kcal4.2g6.9g1.8g2g
Arvot/100g100g191kcal13g21.3g5.4g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023