Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Siirappi 2.7g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g119kcal2.6g11.4g6.4g1.4g
Valittu annoskoko65g60kcal1.3g5.7g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal0.7g2.9g1.6g0.4g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035