Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g16g21kcal0.8g0.5g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto8.2g27kcal2.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g151kcal7.4g12g7.6g0.8g
Valittu annoskoko65g75kcal3.7g6g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal1.9g3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.7g9.3g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314