Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g28g28kcal5.3g0g0.6g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)12g32kcal2.1g0.2g2.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä1.6g2.8kcal0g0.2g0.1g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g149kcal15.8g2g8g0.2g
Valittu annoskoko65g75kcal7.9g1g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g37kcal4g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12.2g1.5g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138905