Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 15g3.7kcal0.3g0.3g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.4g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)1.6g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g11g27kcal2g0g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g150kcal8.6g2.8g11.2g1.8g
Valittu annoskoko65g75kcal4.3g1.4g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal2.2g0.7g2.8g0.5g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2.2g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977