Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi11g49kcal0.7g6.6g2.3g0.3g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g29g50kcal2.1g4.7g2.5g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g395kcal7.4g27g28.8g0.6g
Valittu annoskoko65g197kcal3.7g13.5g14.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g99kcal1.9g6.8g7.2g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626