Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)11g30kcal1.8g0.1g2.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g8.2g1.1kcal0.2g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.5g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.6g3.3kcal0g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g277kcal13g9.2g20.8g0.8g
Valittu annoskoko65g138kcal6.5g4.6g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal3.3g2.3g5.2g0.2g
Arvot/100g100g214kcal10.1g7.1g16.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100