Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hapankaali 22g6.1kcal0.2g0.9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g70kcal5g5.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko65g35kcal2.5g2.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal1.3g1.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417