Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.3g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Grahamjauho 14g45kcal1.4g8.3g0.3g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g243kcal7.6g43g3g5.4g
Valittu annoskoko65g121kcal3.8g21.5g1.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna32g61kcal1.9g10.8g0.8g1.4g
Arvot/100g100g187kcal5.9g33.2g2.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901