Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g12g1.6kcal0.2g0g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.9g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Arla Apetina Feta 3%7.8g8.6kcal1.4g0.2g0.2g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton18g26kcal2.2g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)15g12kcal0.3g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g113kcal8.4g6.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko65g57kcal4.2g3.2g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal2.1g1.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.5g4.9g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248