Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g67kcal5g5.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko65g33kcal2.5g2.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g17kcal1.3g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355