Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g4.7g27kcal1g0.9g2.4g0g
Voi 60% rasvaa 3.3g18kcal0g0g2g0g
Liivatelehti, gelatiini19g65kcal16g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.7g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa4.7g26kcal0.4g1.7g2g0.6g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g4.7g24kcal0.4g1.4g1.9g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g9g24kcal0.6g0.3g2.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka4.7g18kcal0.1g4.3g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g505kcal37.6g18g31.6g1.8g
Valittu annoskoko65g253kcal18.8g9g15.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g126kcal9.4g4.5g7.9g0.5g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.8g24.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190