Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g14g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 7.9g15kcal2.2g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g92kcal5.4g5.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko65g46kcal2.7g2.6g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1.4g1.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g71kcal4.2g4g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741