Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g29g10kcal0.4g1.8g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena2.2g8.5kcal0g2.1g0g0g
Ketsuppi, meira2.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g140kcal12.2g8.6g6.2g0g
Valittu annoskoko65g70kcal6.1g4.3g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna32g35kcal3.1g2.2g1.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.4g6.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365