Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Punajuuri 7.3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Cashewpähkinä 3.6g21kcal0.7g0.7g1.7g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g236kcal16.8g3.8g16.8g0.6g
Valittu annoskoko65g118kcal8.4g1.9g8.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g59kcal4.2g1g4.2g0.2g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.9g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853