Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 26g41kcal7.7g0g1.1g0g
Hunaja0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g131kcal15.8g3.2g5.8g1g
Valittu annoskoko65g65kcal7.9g1.6g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g33kcal4g0.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g100kcal12.1g2.5g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113