Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Sokeri 107g433kcal0g106.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai9g32kcal1.1g6.6g0.2g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.7g0g0.5g
Kaakao (Oboy, original)6.3g23kcal0.2g5.1g0.2g0.3g
Liivate 9g33kcal8.1g0g0g0g
Flora vispi 20%126g276kcal3.8g6.3g25.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g63g293kcal1.8g40.2g13.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen19g103kcal2.1g9.2g6.2g0.3g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 126g43kcal3.8g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3119kcal76.4g422.8g119.6g2.8g
Valittu annoskoko640g1559kcal38.2g211.4g59.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna320g780kcal19.1g105.7g29.9g0.7g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376