RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 157g225kcal19.7g0.5g16.1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g125g400kcal0g3.7g47.5g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)43g136kcal4.7g26.7g1.2g5.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g185g619kcal25.5g118.5g4.3g11.1g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.2g19kcal0.7g3.7g0.4g1.7g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g9.9g0.4g0g
Hermesetas-jauhe5.6g16kcal0.1g3.1g0g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3010kcal104.2g348g140g43g
Valittu annoskoko640g1505kcal52.1g174g70g21.5g
Annoskoko puolitettuna320g752kcal26.1g87g35g10.8g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435