Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g482g458kcal38.6g67.5g3.4g38.6g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 47g414kcal0g0g46.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.7kcal0g0.9g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1864kcal82.8g159.8g101.8g80g
Valittu annoskoko640g932kcal41.4g79.9g50.9g40g
Annoskoko puolitettuna320g466kcal20.7g40g25.5g20g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678