Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g160g624kcal0g156.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Raparperi 160g54kcal1.1g8.8g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1503kcal6g358.2g2.2g14.6g
Valittu annoskoko640g752kcal3g179.1g1.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna320g376kcal1.5g89.6g0.6g3.7g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731