Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä188g207kcal14.6g33.8g0.9g15g
Peruna, keskikokoinen 60g134g80kcal2g17.4g0.1g1.2g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Feta, Arla Apetina 3%83g92kcal15g1.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1002kcal68.8g118.6g24.8g39.6g
Valittu annoskoko640g501kcal34.4g59.3g12.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna320g251kcal17.2g29.7g6.2g9.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449