Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g175g147kcal1.9g32g0.7g3.2g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g100g720kcal0g0g80g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g83g118kcal5.7g0.1g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3958kcal42.6g513.2g174.4g15.6g
Valittu annoskoko640g1979kcal21.3g256.6g87.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna320g989kcal10.7g128.3g43.6g3.9g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468