Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona265g180kcal32.3g10.3g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl133g488kcal38.4g0g37.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu166g209kcal18.2g0.5g14.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 46g141kcal4.1g25.7g0.9g6.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g24g29kcal1.7g3.8g0.8g16.6g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2117kcal190g85.6g108.4g46g
Valittu annoskoko640g1058kcal95g42.8g54.2g23g
Annoskoko puolitettuna320g529kcal47.5g21.4g27.1g11.5g
Arvot/100g100g165kcal14.8g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101