Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g88g21kcal1.1g3g0.2g1.8g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl8.8g6.6kcal0.4g0.7g0.3g0g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)88g96kcal20.1g0g1.8g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g389kcal46.6g26.8g8.2g11.8g
Valittu annoskoko641g195kcal23.3g13.4g4.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna320g97kcal11.7g6.7g2.1g3g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409