Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g175g192kcal31.5g3.1g5.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g117g29kcal1.5g4.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.7g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Suolapähkinä 1.7g10kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g175g234kcal10.1g42.4g2.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g1220kcal94.8g118.6g38.8g16g
Valittu annoskoko640g610kcal47.4g59.3g19.4g8g
Annoskoko puolitettuna320g305kcal23.7g29.7g9.7g4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612