Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g350g84kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Kurkku, tuore105g11kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sokeri30g121kcal0g29.7g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g35g7kcal0g2.3g0g0g
Siirappi, tumma2.4g7.8kcal0g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g1044kcal11g100g65g17.8g
Valittu annoskoko641g522kcal5.5g50g32.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna320g261kcal2.8g25g16.3g4.5g
Arvot/100g100g82kcal0.9g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633