Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4000g2240kcal340g200g8g0g
Kananmuna 50g(kpl)1600g2016kcal176g4.8g144g0g
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g14778kcal1129.8g1465.2g475.4g33.6g
Valittu annoskoko6400g7389kcal564.9g732.6g237.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna3200g3695kcal282.5g366.3g118.9g8.4g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747