Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1600g2282kcal200g4.8g164g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1333g747kcal113.3g66.7g2.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)133g13kcal2g0g0.8g113.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g267g1528kcal47.2g18.7g132.3g31.5g
Kauralese 667g2400kcal120g304g51.3g116.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g667g4000kcal140g44g360g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1600g3680kcal464g40g192g0g
Leivinjauhe 133g234kcal6.9g50.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g29769kcal2186.8g1057.2g1806.2g524.4g
Valittu annoskoko6400g14884kcal1093.4g528.6g903.1g262.2g
Annoskoko puolitettuna3200g7442kcal546.7g264.3g451.6g131.1g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658