Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3200g7281kcal608g0g544g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1200g2728kcal168g20.4g216g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)360g450kcal11.9g13.3g36g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g84g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g400g128kcal6g26g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g24439kcal1732.4g213.8g1853.6g18.6g
Valittu annoskoko6400g12220kcal866.2g106.9g926.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna3200g6110kcal433.1g53.5g463.4g4.7g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804