Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2133g3584kcal426.7g0g213.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1067g587kcal33.1g68.3g21.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g533g1387kcal80g1.1g117.3g0g
Tomaattimurska 2667g784kcal14.9g141.3g5.3g50.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g12683kcal1109.4g421.4g714.4g101.4g
Valittu annoskoko6400g6341kcal554.7g210.7g357.2g50.7g
Annoskoko puolitettuna3200g3171kcal277.4g105.4g178.6g25.4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570