Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1800g519kcal18g82.8g5.4g32.4g
Kaali, valkokaali1800g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g2230kcal100g364.8g21.2g167.6g
Valittu annoskoko6400g1115kcal50g182.4g10.6g83.8g
Annoskoko puolitettuna3200g558kcal25g91.2g5.3g41.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612